Najaarscompetitie

De competitie start op vrijdag 13 september. Er wordt gespeeld op de vrijdagavond, zaterdag en zondag door de volwassenen en de jeugd speelt op zondag.
Onze vereniging neemt hieraan deel met in totaal 14 teams bestaande uit 1 jeugdteam en 13 teams met volwassenen. Deze deelname is gelukkig weer mooi voor een vereniging als de onze. Dit is tekenend voor de belangstelling binnen onze club voor het spelen op recreatief maar ook op wedstrijdniveau. Gedurende 7 weken is er dan ook zowel op zaterdag (7 teams), op zondag (1 team) en op vrijdag (6 teams) veel beweging op ons gezellige park. Op alle dagen zal er volop gestreden worden maar dit wordt zeker weer gecombineerd met een behoorlijke lading gezelligheid waardoor iedereen volop zal kunnen genieten.
Ik hoop dat het weer ons mee zal zitten waardoor er ook bijna geen inhaalpartijen gespeeld hoeven te worden. Ook dit najaar hopen de teams op een grote opkomst van supporters die de gezelligheid en strijdlust verder zullen vergroten.
Een totaal overzicht van de competitie teams en de baanindelingen is hieronder te vinden.

TEAMS VOLWASSENEN NAJAARSCOMPETITIE 2019

Teamindeling competitie najaar 2019 1Teamindeling competitie najaar 2019 2

 

Baanindeling Competitie najaar 2019

Hieronder vinden jullie de baanindeling voor de najaarscompetitie.
Als er naast de aangegeven banen nog banen vrij zijn mogen deze gebruikt worden als extra competitiebaan. Graag onderling afstemmen dat deze baan dan op tourbeurt gebruikt wordt. Wel kan de baan opgeeist worden door recreanten die ook willen spelen.
Op 3 zaterdagen wordt er met 4 teams thuis gespeeld. Ronde 1 start om 10.00 uur en ronde 2 om 14.00 uur. De teams om 10.00 uur mogen op twee banen starten. Als je op een van die dagen start op twee banen moet je er wel voor zorgen dat de baan waar om 14.00 uur een ander team op moet spelen ook om 14.00 vrij is dus plan de langere partijen op je vaste baan.
Daarnaast weten jullie denk ik wel dat er tekort is aan leden die als barcommissaris willen optreden.
Voor de vrijdag is er helemaal niemand. Als oplossing hebben Erik en ik het volgende bedacht voor de vrijdag voor de komende competitieronde:
Ieder team krijgt een dag aangewezen waarop zij de barcommissaris zijn. Eric zal hier nog bij jullie op terug komen.

Heel veel plezier en succes met jullie wedstrijden, Ruud van Beek.

Baanindeling competitie najaar 2019

Vrij spelen tijdens de najaarscompetitie?

Op vrijdagavonden kan tijdens de competitie vanaf 19.00 uur niet vrij gespeeld worden.
Op zaterdagen kan er in deze periode van 10.00 t/m ca 17.00 uur niet vrij gespeeld worden.
Op de zondag kan er tussen 9.00 en 13.00 beperkt gespeeld worden vanwege de competitie voor de jeugd daarna komen er meer banen vrij.

Ik weet in ieder geval zeker dat als iedereen met dezelfde inzet en beleving deze competitie gaat spelen we met elkaar nog veel gezelligheid kunnen gaan delen. Iedereen bedankt voor haar of zijn bijdrage en tot ziens op ons park.

Ruud van Beek.

Vragen?

Neem contact op met onze competitieleider Ruud van Beek This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.