Bardienst Leden

Informatie over en van de barcommissie

In het afhangsysteem zit ook het barrooster. De leden die volgens het rooster bardienst moeten draaien krijgen 2x een herinneringsmail gestuurd. 1x week voor de dienst en 1x één dag voor de dienst. Je kunt je bardienst ruilen met een ander lid of deze overdoen aan 1 van de barsitters. De actuele barcommissaris- en barsitterlijst vind je in de KNLTB Clubapp.

 

Als je de dienst geruild of verkocht hebt aan een barsitter, blijf je wel binnen het systeem verantwoordelijk en dus krijg je deze mails. Deze kan je eventueel zelf doorsturen aan diegene die de dienst van je heeft overgenomen.

 

LET OP.

Heb je een bardienst geruild. Geef dit door aan de barcommissaris!!

 

Als de ruil niet op komt dagen en de barcommissaris is niet geïnformeerd over de ruil, blijf je zelf verantwoordelijk. 

 

Openingstijden van de bar: 

Op maandag tot en met donderdag van 20.00 uur tot 23.00 uur. Bij activiteiten is er een aangepast schema.

Indien je geen bardienst kunt draaien, schakel dan voor 20 euro één van de barsitters (deze kun je ook in de clubapp vinden) in of ruil je dienst met een ander lid van TCO. 

 

Bestuursreglement "Alcohol in sportkantine"

Tijdens de afgelopen ALV is het Bestuursreglement "Alcohol in sportkantine" de revue gepasseerd dat we als bestuur hebben vastgesteld ten behoeve van de vernieuwing van de horecavergunning.

We hebben deze op de website gepubliceerd en de link naar het document vind je hier:

Bestuursreglement "Alcohol in sportkantine"

 

Barcommissie: 

Voorzitter: Eric Fickel
Inkoop: Eric Fickel

bardienst1

 

bardienst2

 

 


 

Beknopte omschrijving bardienst:

Koffie: individuele kopjes uit de automaat. Let op het formaat kopje! Er zijn 3 maten. Espresso, gewoon en cappuccino. 

Thee: water kan je ook gewoon tappen uit de automaat. Er zijn verschillende smaken thee. De zakjes liggen in een van de bovenkastjes in de keuken. De theeglazen staan in kastje naast de magnetron.

Bier: Er geldt een strikt beleid voor het schenken van alcohol en dat betekent dat er geen alcohol geschonken aan jongeren onder de 18. Er kan gedurende het hele seizoen getapt worden. Lees voor het aansluiten van de tap eerst de aansluitinstructies. Let op, u heeft te maken met kwetsbare apparatuur. Bij twijfel bel uw barcommissaris.

Spoelbak & spoelen: Zorg er altijd voor dat de spoelbak achter de bar gevuld is met water en dat deze langzaam overloopt in de afvoer. Voeg een klein scheutje glasreiniger aan het water toe (niet te veel ivm schuim-vorming) waardoor de glazen beter schoon worden. Let bij het reinigen goed op dat eventuele lippenstift geheel verwijderd is, nadrogen met een theedoek wil hierbij veelal uitkomst bieden.
Lege glazen en flessen: Probeer zoveel mogelijk de lege glazen op te halen en te spoelen. Lege wijnflessen kunnen in de mand of doos achter de bar worden gezet. Lege flessen kunnen in de daarvoor bestemde kratten, eveneens achter de bar worden geplaatst.

Vriezer: Let op de aangebroken dozen, deze eerst opmaken en steeds bovenop houden.

Opruimen & schoonmaken: Maak gedurende uw bardienst regelmatig de bar en tafeltjes schoon met een warm sopje. Haal geregeld glazen en lege flessen op en zorg er voor dat, indien uw bardienst is afgelopen, alles schoon, afgewassen en opgeruimd is. Ruim dus alles op en laat het clubhuis netjes achter, kortom:......

...LAAT HET CLUBHUIS ACHTER ZOALS U HET ZOU WILLEN AANTREFFEN.

Indien u, na dit alles gelezen te hebben nog vragen heeft, kunt u altijd bij de dienstdoende barcommissaris terecht.