Inschrijven of Wijziging

Om u als nieuw lid aan te melden of het doorgeven van wijzigingen in een bestaand lidmaatschap kunt een mail sturen naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. met de volgende informatie:

Naam:

Adres:

Postcode / Woonplaats:

E-mail adres:

Adreswijziging:

Postcode/Woonplaats:

Geboortedatum:

Opmerkingen:

Voor de afronding van de inschrijving is een pasfoto nodig tbv de KNLTB ledenpas. Deze kan ingescand aangeleverd worden of in een envelop ingeleverd worden bij de ledenadministratie.

Carole Barcien, De Wulp 25, 2935 VC Ouderkerk a/d IJssel Tel. 0180-683436

 

Lidmaatschap wijzigen

Als u een wijziging hebt omtrent het lidmaatschap van onze vereniging kunt een mail met de gewijzigde informatie sturen naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.:

Naam:

Adres:

Postcode / Woonplaats:

E-mail adres:

Adreswijziging:

Postcode/Woonplaats:

 

Hoe meld ik mij af als lid?

Afmelding kan uitsluitend per mail of schriftelijk bij de ledenadministratie tot uiterlijk 1 december van het jaar voorafgaand aan het verenigingsjaar. Afmeldingen na die datum kunnen helaas niet geaccepteerd worden. Een afmelding die via e-mail (This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.) verstuurd is, wordt door de ledenadministratie bevestigd. Ontvangt u binnen een week geen bevestiging, neemt u dan contact op met de ledenadministratie, want dan is uw afmelding waarschijnlijk niet ontvangen. Graag ook vermelden reden van afmelding.