Activiteiten jeugd

Tentenkamp 2015Op vrijdag 30 juni a.s. is het weer tijd voor dé happening van het jaar: het tentenkamp van TCO!

Tentenkamp 2015Vrijdag 3 juli was het weer zover: het jaarlijkse tentenkamp van TCO. Voor de jeugdleden het hoogtepunt van alle TCO activiteiten. Er waren 42 aanmeldingen, waarvan er 38 kinderen bleven slapen. De jongste telgen van de groep Waren in grote getale aanwezig met een enthousiaste groep oudere jeugd was het een gezellige groep.

Tentenkamp2014Vrijdag 11 juli was het zover: Tentenkamp op TCO! Kinderen van 7 tot en met 14 jaar konden zich inschrijven om deel te nemen en ze mochten allemaal een introducee meenemen. Al gauw begon het te gonzen op straat en op het schoolplein. Koppels werden gevormd en tenten en luchtbedden verdeeld. De inschrijvingen druppelden binnen en met in totaal 33 kinderen was de opkomst groot.

Om 15.30 uur arriveerden de eerste kinderen en het was direct een gezellige boel. Kinderen renden rond of hielpen vaders en moeders mee met het opzetten van de tent. De jeugdcommissie was even vergeten dat er vorig jaar nieuwe speeltoestellen waren geplaatst op het terrein dus het werd passen en meten om alle tenten op het gras te plaatsen. Maar tussen de schommels en naast de wipwap was er uiteindelijk voor iedere tent een mooi plekje. Er was zelfs nog plaats voor de welbekende buikschuifbaan.