Nieuws

IJssel en Lek Harvest Open 2018aVan zaterdag 28 juli t/m zondag 5 augustus 2018 zal al weer voor de 41e keer ons open toernooi worden gehouden.

Ook dit jaar zal Harvest Promogifts (Harvest Tennis) van Onno Terlouw het open toernooi sponsoren. De stand met tennisartikelen zal ook weer prominent aanwezig zijn. De toernooileiding zal ook dit jaar weer gevormd worden door Jan Hendrik en Louis Neet, Marijke de Bruin, Sanne Peters, Herma van der Weiden, Ruud van Beek en Arend Buisman.
De keukenploeg (onder leiding van chef-kok Aad) hoopt iedereen weer te verrassen met de lekkerste maaltijden en hapjes en ook de barploeg zal u uiteraard weer voorzien van de nodige heerlijke drankjes. Als nu ook het weer nog mee wil werken kunnen we hopelijk weer een prachtig toernooi tegemoet zien en hopen we u te ontmoeten van 28 juli t/m 5 augustus 2018.

Je kunt je op onderstaande link inschrijven voor ons toernooi:

Inschrijven Harvest Ouderkerk Open 2018

En... nog iets..., een bezoeker komt gewoon genieten en hoeft zich niet eens in te schrijven.

Veel bezoekers maakt van het toernooi helemaal een feest zowel voor henzelf alswel ook voor de spelers.

artikel IJssel en Lekstreek

De bar- en keukenploeg zullen u tijdens deze dagen weer een scala aan gerechten en bijpassende dranken aanbieden. Naast het sportieve genot dus ook weer op culinair gebied mooie hoogstandjes.

poster Harvest Open 2018