Nieuws

Snert 2019

Beste sportvrienden, wat was het een fantastische dag om het nieuwe tennisseizoen te openen. Eerst nog wat fris, maar al wel met een heerlijk zonnetje. Na een gezamenlijke start in het clubhuis met warme chocolademelk en appeltaart, door Petra gebakken, gingen de eerste partijen al snel de baan op.

Na het eerste rondje begonnen de sportieve uitingen meer in een outfit met korte mouwen plaats te vinden, want de zon kreeg meer kracht. Tijdens het tweede rondje raakte Carole geblesseerd aan haar knie en werd ze, heel lief, door 2 sterke mannen naar het clubhuis gedragen en voor Carole zat het sportief op. Ze nam de rol van wedstrijdleiding over en haar plek op de baan werd door de reserve(s) overgenomen. Wat een vervelende ervaring. Na het derde rondje stond de lunch geprogrammeerd: erwtensoep, roggebrood met spek en een broodje met een Hema-worst.

Daarna werd weer aangevangen met het sportieve gedeelte van de dag en zo hier en daar werden zelf wat (nog wel heel witte) blote benen gespot. De sportieve prestaties bereikten zo hier en daar een hoogtepunt, maar na het vijfde rondje bleek dat de conditie nog niet overal op wedstrijdniveau is. De eerste afmeldingen “ik zit er helemaal doorheen” gaven aan dat er nog wel wat moet gebeuren voor de mannen en vrouwen echt wedstrijdfit zijn. Na het laatste rondje werden de uitslagen opgeteld en werd de winnaar bekend gemaakt. Paul had de meeste punten bij elkaar gespeeld en nam de hoofdprijs in ontvangst.

We hadden ook een pechprijs en Carole ontving deze toch wel teleurgesteld, maar zoals ze zei “het seizoen duurt nog even” en ging uiteindelijk toch ook met een glimlachje op haar gezicht naar huis.
Om degenen, die er vandaag niet bij konden zijn, toch te laten delen met de tennissers die vandaag heerlijk hebben gespeeld en van het heerlijke weer hebben genoten: hier zijn de foto’s. De dag werd afgesloten met een drankje op het terras en nadat iedereen was bedankt voor hun aanwezigheid en goede sportieve prestaties ging iedereen voldaan maar toch wel een beetje stijf naar huis. De wedstrijdleiding kijkt terug op een geslaagd evenement dat werd opgeluisterd door een heerlijk schijnende zon.

Tot het volgende sportieve evenement bij TC Ouderkerk.

Gonda en Hannie

snert toernooi 2019 001

snert toernooi 2019 004

snert toernooi 2019 005

snert toernooi 2019 007