Nieuws

Harvest Open poster 2019   150Update: inmiddels zijn de wedstrijden in het voorweekend gespeeld. De uitslagen zijn hier te vinden:

TCO Harvest Open 2019

Van zaterdag 27 juli t/m zondag 4 augustus 2019 zal voor de 42e keer ons open toernooi worden gehouden.

Heel bijzonder is dat hoofdsponsor en naamgever Harvest Promogifts (Harvest Tennis) al weer voor de 10e keer dit succesvolle toernooi ondersteunt en het is zeker niet overdreven te stellen dat Onno en Monique Terlouw in al die jaren zeer betrokken bij niet alleen het Harvest Open maar bij de gehele vereniging TCO zijn geweest.

In het succes van dit toernooi, al jaren het grootste evenement van onze club, hebben zij naast uiteraard wedstrijdleiding en cateringploeg een belangrijk aandeel gehad. De laatsten zullen weer hun uiterste best doen om het zowel spelers als bezoekers zo veel mogelijk naar de zin te maken en heel veel leden, oud-leden en streekgenoten weten precies waar ze moeten zijn om behalve een mooie pot tennis te zien of spelen een leuke avond te hebben .

Onno zou Onno niet zijn als hij aan dit lustrum als sponsor niet een speciaal tintje zou geven naast de gebruikelijke en drukbezochte stand met tennisartikelen centraal op ons park.

Hij is er in geslaagd om voor de demonstratiepartij op vrijdag 2 augustus om 20.00 uur (feestavond) twee nationale toppers te strikken in Matthew Pierot en Jannick Lupescu. Met huidige rankings van respectievelijk 1,2 en 0,69 moet dit een garantie zijn voor een uniek spektakel.

Als nu ook het weer nog mee wil werken kunnen we hopelijk weer een prachtig toernooi tegemoet zien en hopen we u te ontmoeten van 27 juli t/m 4 augustus 2019.

Je kunt je op onderstaande link inschrijven voor ons toernooi:

Inschrijven Harvest Ouderkerk Open 2019

En... nog iets..., een bezoeker komt gewoon genieten en hoeft zich niet eens in te schrijven.

Veel bezoekers maakt van het toernooi helemaal een feest zowel voor henzelf alswel ook voor de spelers.

De bar- en keukenploeg zullen u tijdens deze dagen weer een scala aan gerechten en bijpassende dranken aanbieden. Naast het sportieve genot dus ook weer op culinair gebied mooie hoogstandjes.

Harvest Open poster 2019