Nieuws

Over iets meer dan 4 weken beginnen de TCO Clubkampioenschappen Dubbels 2019. Deze worden dit jaar gehouden van maandag 17 juni tot en met zondag 23 juni.

De wedstrijdleiding zal dit jaar worden gevormd door Gonda, Brigitte en Arend.

Je kunt opgeven via mijnknltb.toernooi.nl. Hiervoor log je in met je KNLTB loginnaam en wachtwoord. Mocht je die niet hebben dan kun je deze eenvoudig zelf aanmaken door op de link registreren te klikken.

Inschrijven TCO Clubkampioenschappen Dubbels 

Zodra je dit gedaan hebt kun je je inschrijven. Je mag je maximaal voor 2 onderdelen inschrijven. Het grote voordeel voor ons als wedstrijdleiding is dat je gelijk je verhinderingen kun opgeven. Uiteraard kun je ook jezelf opgeven door ons een mailtje te sturen naar:

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Je kunt je nu opgeven voor de volgende onderdelen:

Dames dubbel 3-4-5
Dames dubbel 6

Dames dubbel 7
Dames dubbel 8-9

Heren dubbel 3-4-5
Heren dubbel 6
Heren dubbel 7
Heren dubbel 8-9

Zoals je weet kan iedereen inschrijven op zijn/haar eigen speelsterkte. Je kunt wel inschrijven boven het speelsterkteniveau dat op je pasje staat, maar niet eronder.

Nieuwe leden en leden die denken dat ze niet goed genoeg zijn om mee te doen kunnen dus gerust meedoen en worden van harte uitgenodigd in te schrijven.

Gezien de korte periode waarin het toernooi wordt gespeeld, verzoekt de wedstrijdleiding eventuele verhinderingen tot een maximum van 2 te beperken en de finale weekend kun je geen verhindering opgeven. Bij te geringe inschrijvingen behoudt de wedstrijdleiding zich het recht voor onderdelen samen te voegen.

Het inschrijfgeld is € 8 per persoon en de uiterste inschrijfdatum is donderdag 13 juni.

Dit jaar zullen we als wedstrijdleiding voor het eerst gebruikmaken van Toernooi.nl om jullie op de hoogte te houden van o.a. de wedstrijdschema’s en standen. We zijn benieuwd hoe dit gaat lopen….

Met vriendelijke groeten,
Brigitte, Gonda en Arend