Nieuws

Bardienst

Hierbij het barrooster voor 2020 deel 1 in PDF (op naam en datum) en deze zijn ook te vinden op onderstaande link:Bardiensten 2020

Ook dit jaar hebben we ervoor gekozen om de planning in 2 delen te doen omdat tijdens het plannen de najaarscompetitie nog niet bekend is. We hebben daarom er voor gekozen om een deel 1 te plannen tot september. In de zomer als de najaar competitie duidelijk is, zullen we deel 2 ook plannen en bekend maken.

Voor het opstellen van het rooster hebben we rekening gehouden met de competitie spelende leden dat ze niet ingedeeld worden op hun eigen speeldag.

Net als vorig jaar hebben we om het aantal bardiensten in zijn geheel terug te brengen de maandagavond (pasjes avond) uit het rooster gehaald en hebben we de zaterdagen en zondagen geschrapt als er geen activiteiten gepland staan.

Voor het nieuwe seizoen hebben we een aantal wijzigingen in de barsitters beschikbaarheid. De beschikbare barsitters zijn terug te vinden op diezelfde hierboven opgegeven website pagina en in de meegestuurde pdf. Schrijf of zet je bardiensten in je agenda en regel bijtijds vervanging!! 

LET OP:

Heb je een bardienst geruild? Geef dit door aan de barcommissaris van die dag. Je kunt deze vinden op: https://tco-tennis.nl/amp/club-info/bardiensten en in de bijlage. Als degene met wie je geruild hebt niet op komt dagen en de barcommissaris niet geïnformeerd is over de ruil, blijf je zelf verantwoordelijk.