Nieuws

Gezelligheidstoernooi 2020

Drie organiserende tennisverenigingen uit de Krimpenerwaard kijken terug op een succesvol twee-daags tennisevenement op 1 en 2 augustus.

TCO Ouderkerk aan den IJssel, TCK Krimpen aan den IJssel en de Gouderakse Tennisvereniging hebben een “Gezelligheidstoernooi” georganiseerd, om de leden van de verenigingen weer actief en spelend op de tennisparken te krijgen. Daarbij heeft toernooi tot doel gehad om de clubs door de coronacrisis heen te helpen, nu de open toernooien geen doorgang hadden. Terugkijkend op de twee zonnige dagen kunnen we de conclusie trekken dat dat prima is gelukt.Op zaterdag 1 augustus werd het toernooi in Ouderkerk geopend door de enthousiaste wethouder van de gemeente Krimpenerwaard, mevrouw Boere.

Op zondag 2 augustus kwam de heer Derickx, wethouder van de gemeente Krimpen aan den IJssel, naar het tennispark in Krimpen om de organisatoren een hart onder de riem te steken. Het heeft de clubs goed gedaan dat vanuit de gemeente betrokkenheid wordt getoond voor dit initiatief.

Het toernooi was anders dan anders, in alle opzichten. De deelnemers van de 3 clubs werden cluboverschrijdend ingedeeld, zodat partijen werden gespeeld in damesdubbel, herendubbel of mix. Jong en (iets) ouder, beginnend of ervaren, er werden leuke partijen gespeeld en de gezelligheid was overal voelbaar. 

Kortom, dit toernooi heeft een samenwerking tussen verschillende tennisclubs uitgediepd die smaakt naar meer. Een volgende editie met een soortgelijke opstelling is dan ook zeker niet ondenkbaar. Dank aan iedereen die dit toernooi heeft mogelijk gemaakt!

groepsfoto tck IMGP7427

groepsfoto tco IMGP7338

impressie groep tco IMGP7330

impressie tennis tco IMGP7342